CULCHA CANDELA BERLIN CITY GIRL HERUNTERLADEN

Missä ovat Hampurin kaupungin tytöt? Hän tykkää myös sanoa „Sulje nyt! Sie sagt auch ma‘ gern „Halt die Schnauze jetzt! Kertosäe 2X Näin niin paljon tästä maailmasta, Näin niin paljon kuin pidän. Suuri läppä, paljon takana, Maistuu kuin kesä, on viileä kuin talvi, Wat ’ne force, joka myös näkee Blinder, Näet ne ja tiedät, „Haluan lapsia! It is the ax in the forest So bomb that it pops It runs through the hood And you’re instantly in love. Ja Frankfurtin kaupungin tytöt?

Name: culcha candela berlin city girl
Format: ZIP-Archiv
Betriebssysteme: Windows, Mac, Android, iOS
Lizenz: Nur zur personlichen verwendung
Größe: 63.20 MBytes

Wo sind die Hamburg City Girls? Missä ovat Kölnin kaupungin tytöt? Näin niin paljon tästä maailmasta, Näin niin paljon kuin pidän. Onko itään tai länteen, Onko pohjoinen, onko Etelä, Haluamme kuulla teidät, Kaikki kaupungin tytöt. Hän on kirves metsässä, Joten pommi, että se bangs, Se kulkee naapuruston läpi Ja sinä olet heti rakastunut. Beerlin 2X Ich sah so viel von dieser Welt, Ich sah so viel, was mir gefällt.

Culcha Candela: „Berlin City Girl“

Ja Frankfurtin kaupungin tytöt? It is the ax in the forest So bomb that it pops It ber,in through the hood And you’re instantly in love. Hän rokkaaa, hänellä on housut, Ei tarvitse mies, jolla on kaksi metriä candelz, Hän rakastaa currymakkaraa kuumana ja rasvaisena, Ja craps on sitä, korkeat korkokengät ovat saastaisia.

  DESKTOP HINTERGRUND WELTKARTE HERUNTERLADEN

culcha candela berlin city girl

Kevyempi, olutpullo, miten heität latteesi, Ja miksi pidän siitä kahdesti, Sillä joskus hän sanoo niin suloisen „uhrin“. Missä ovat Hampurin kaupungin tytöt? Wo sind die München City Girls?

Ich sah so viel von dieser Welt, Ich sah so viel, was mir gefällt. Hän on niin tuhma, ciy kova, niin viileä, Iho heti tuolilta, Joten suutelee, niin kaunaa, niin lentää, Niin hauska tyylikäs ja kuuma, ’ne Killa morsian, rat-teroitettu, Niin legendaarinen älykäs „hamma-tyylillä“.

Chorus 2X Ich sah so viel von dieser Welt, Ich sah so viel, was mir gefällt. Kertosäe Hän rokkaaa, hänellä on housut, Ei tarvitse mies, jolla on kaksi metriä käsivarsi, Hän rakastaa currymakkaraa kuumana ja rasvaisena, Ja craps on sitä, korkeat korkokengät ovat saastaisia.

BERLIN CITY GIRL CHORDS by Culcha Candela @

Candla morsiamessa kaikki odottaisivat, Älä tuota kimpun, anna sille puutarhurille Chic, kuohuviiniä kädessään, 13 kello, joten menee City Brunch. Hän tykkää myös sanoa „Sulje nyt! Candels on ’n Berliinin kaupungin tyttö, Hän on ’n Berliinin kaupungin tyttö, Hän on ’n Berliinin kaupungin tyttö, Ja hän tietää, että kuulut maailmaan.

  FREEMIND HANDBUCH DOWNLOADEN

Onko itään tai länteen, Onko pohjoinen, onko Ber,in, Haluamme kuulla teidät, Kaikki kaupungin tytöt. Missä ovat Kölnin kaupungin tytöt? Me rakastamme Stuttgartin kaupungin tyttöjä, Rakastamme Dortmundin kaupungin tyttöjä.

Sie sagt auch ma‘ gern „Halt die Schnauze jetzt! Se tekee tyylistä trendin, Facebook-fanit, Se kulkee naapuruston läpi Ja sinä olet heti rakastunut.

culcha candela berlin city girl

Nyt tiedän myös, että jokainen kaupunki Niin kauniita tyttäriä on. Kertosäe 2X Näin niin paljon tästä maailmasta, Näin niin paljon kuin pidän.

culcha candela berlin city girl

Missä Münchenin kaupungin tytöt ovat? Hän on kirves metsässä, Joten pommi, että se bangs, Se kulkee naapuruston läpi Ja sinä olet heti rakastunut.

Berlin City Girl Liedtext – Culcha Candela | Lyrics-on

Näin niin paljon tästä maailmasta, Näin niin beriln kuin pidän. Suuri läppä, paljon takana, Maistuu kuin kesä, on viileä kuin talvi, Wat ’ne force, joka myös näkee Blinder, Näet ne ja tiedät, „Haluan lapsia! Wo berli die Hamburg City Girls?